Sunday, May 3, 2015

Corporate oppdraget til Aztec Group



Siden Aztec gruppen begynte sin operasjon i 1981, den har beholdt den samme mal det har sett ut til a oppna pa vegne av sin eiendom, institusjonelle og entreprenorvennlig klienter, nemlig:

- for a gi hovedstaden til real estate utviklere og investorer

- for a tjene og fremme investing -niva eiendomsmeglere transaksjoner

som et ledende selskap i Florida, Aztec fortsetter a levere utmerket service til mange klienter i eiendomsmeglerbransjens ved a bruke sin brede erfaring med sitt team av medarbeidere som besitter omfattende forstaelse av markedet og har ulike institusjonelle og utviklingsperspektiv spor-poster. Aztec er anerkjent suksess oppstar fra selskapets svaert fokusert, kreativ tilnaerming til a bygge real estate transaksjoner som er for investering-klasse.

Aztec gruppe forstar at det primaere behovet av en klient er hovedstaden for a starte eller a forfolge en eksisterende eiendom prosjekt. Men hovedstaden langs vil ikke vaere tilstrekkelig til a sikre suksessen i pant. Selv med mindre enn nodvendig kapital, noen selskaper kan snu rundt et prosjekt med nodvendig markedsforing tilnærminger gjort tilgjengelig gjennom den siste utviklingen i eiendomsmeglerbransjens, for eksempel pre-salg og andre marketing strategier. I enden, et minimum av kapital er nodvendig for a plassere et prosjekt pa-stream. Aztec fyller opp dette behovet for sine klienter som har som trenger.

Dessuten, Aztec ser det jobb som mer effektiv nar den blir en integrert del av kundens team, som er sa perspektivet til eieren eller utvikler seg. Pa tross av det faktum at Aztec er kompensasjon for avgift er basert pa suksessen til transaksjonen, ser pa problemer i punkt-til-visning av klienten gir en forste-hand tilnaerming til a ankomme pa positive losninger og lukk administrasjon av transaksjonen. Ingen sann profesjonell vil onske om a ha mindre enn som i form av a ha en full ta tak i problemer og de tilgjengelige svar pa en bestemt endeavour.

Fremme real estate transaksjoner krever ferdigheter som vil tillate bade utvikler og finansmannen a vaere ett i a se de potensialer for prosjektet. Uten kapital-leverandoren gitt en direkte tilgang til bestemte mal og behov for klienten, hvert trinn i prosessen vil vaere under en skygge av usikkerhet. Det gjennomsiktige i den tidligste og siste trinn av transaksjonen vil sikre at alle baser er dekket, og at sma og store bekymringer er planlagt ut til full implementering. Ofte, prosjekter mislykkes fordi den ene parten holder kortene alene og den andre parten er venstre i morket. Aztec har fatt nok erfaring som gjor forretninger pa denne maten vil føre til negative resultater.

No comments:

Post a Comment